Site Supervisor Machines (Mechanisch/Mechatronisch)

Omschrijving

Ben jij een regelaar, is het aansturen van mensen jouw tweede natuur en sleutel je zelf ook nog het liefst mee aan machines? Wordt Site Supervisor Machines bij een wereldwijde marktleider in de agribusiness. Wij realiseren internationale projecten van A tot Z voor de champignonteelt en composteringsmarkt bij onze klanten op vijf continenten!


Omschrijving

Als Supervisor Machines (meewerkend voorman) ben jij verantwoordelijk voor de installatie, commissioning en aansturing van montageteams binnen grote machinebouwprojecten over de gehele wereld; mechanisch maar bij voorkeur ook elektronisch (besturingstechnisch). Je draagt zorg voor een optimaal verloop en hoge kwaliteit van de montagewerkzaamheden maw je zorgt voor een goede voorbereiding, uitvoering, nazorg en controle.


In onze werkplaats (Horst) worden machines ontworpen, geproduceerd, afgemonteerd  en getest waarna deze op transport worden gezet naar de klant.


Op locatie aangekomen krijg je een team van lokale monteurs toegewezen van de klant. Je schat de monteurs op kwaliteiten in en wijst hun als site supervisor taken toe binnen jouw project. Cultuurverschillen en taalbarrières brengen extra uitdagingen mee en je weet hier goed en respectvol mee om te gaan. Je bent primair verantwoordelijk voor de montagewerkzaamheden (W en bij voorkeur ook E) en de te verrichten werkzaamheden, werkwijze en -volgorde. In overleg met de Projectleider wordt gezorgd voor een goede personele bezetting en de aanwezigheid van de juiste gereedschappen.


Tijdens de installatie van de machines, het uitlijnen en monteren stuur je jouw team aan, geeft ze werkinstructies en sleutelt je mee. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de monteurs en klant, je lost technische problemen tijdens het werk op en controleert de uit te voeren werkzaamheden.


Gedurende het project zal je als supervisor allerlei onverwachte storingen en tegenslagen krijgen. Dit kan zijn door vertraging in de aanlevering van materialen, door andere (externe) partijen of machines die schade hebben opgelopen in het transport. Je ziet er als site supervisor een uitdaging in om deze op een creatieve, kwalitatieve en veilige manier op te lossen. Uiteraard doe je dit in overleg en met support van de Projectleider vanuit ons hoofdkantoor in Horst.


Je zorgt dat weekstaten tijdig worden ingevuld en afgetekend en dat deze wekelijks worden ingeleverd bij de administratie. Ook neem je deel aan vergaderingen waarin vorderingen van het project en samenwerking met andere partijen worden besproken.


Aan het einde van jouw project heb je de nazorg en controle. De controle van de eigen uitgevoerde werkzaamheden en dat van monteurs en de controle van de kwaliteit van het op te leveren werk. Meestal zal je als site supervisor machines werken op nieuwbouw projecten maar daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de service, upgrades en reparatie van bestaande installaties en machines.
Wat bieden wij?

We zijn een familiebedrijf dat wereldwijd acteert, maar de Limburgse nuchterheid zit nog altijd in ons bloed. Wij bieden jou een veelzijdige en afwisselende loopbaan in een snel groeiende, internationale organisatie met het hoofdkantoor in Horst, Witveldweg 104-106, 5961 ND, te Limburg. Hét centrum van de internationale champignonbusiness. 

Wij zijn marktleider en daarmee een aantrekkelijke en uitdagende werkgever. Je komt hier werken in een financieel gezond bedrijf met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij zien graag dat onze medewerkers meegroeien in de organisatie en bieden daarom voldoende ontwikkelingsmogelijkheden. Wij bieden:

 • Een loopbaan waarin je kunt doen waarvoor je bent opgeleid: mechatronisch/werktuigbouwkunde
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Uitdaging en afwisseling in werkzaamheden
 • Werken met korte lijnen en weinig hiërarchie
 • Werken in de agribusiness
 • Productie in eigen huis
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de cao Metaal & Techniek met een goede pensioensregeling.

Vereisten

 • Sterk in aansturing van mensen met diverse culturele achtergronden.
 • Sterke persoonlijkheid.
 • Leergierig en respect voor andere meningen.
 • Werkersmentaliteit.
 • Creatief met sterk gevoel voor veiligheid.
 • Flexibel, zelfstandig en proactief.
 • Klantgericht met een commerciële manier van denken en handelen.

Jouw profiel voldoet minimaal aan de volgende talenten:

 • Afgeronde MTS Werktuigbouw, Mechatronica, Elektro of vergelijkbaar. Niveau mag ook verkregen zijn door werkervaring.
 • Goede kennis en ervaring met installeren en inbedrijfstellen van machines.
 • Je hebt een hands-on mentaliteit en daardoor ook ervaring met lassen en andere bankconstructiewerkzaamheden
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een aansturende rol binnen technische projecten of je ziet dit als een volgende stap in jouw carrière.
 • Bereid tot veelvuldig werken en verblijf in het buitenland. (soms > 80%, tussen 1 en 3 weken aaneengesloten).
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • In bezit van Rijbewijs B.
 • Wij zoeken geen site manager!

Inwerkperiode

Omdat er behoefte is aan een ervaren site supervisor machinebouw is de verwachting dat jouw inwerktraject relatief kort zal zijn. Je zal ingewerkt worden binnen de werkplaats op de specifieke kenmerken van de diverse machines binnen de productielijnen en al relatief snel zelfstandig naar projecten gaan. 


Interesse?

Paul Bruynen is manager HR & Recruitment van Christiaens Group en jouw contactpersoon voor deze vacature. Voor aanvullende vragen kun je altijd contact met hem opnemen via: 077 - 399 9500. Uiteraard kun je ook je interesse kenbaar maken door op 'Reageer op deze vacature' te klikken.


Waar staan wij voor?

Ondernemerschap

Bij Christiaens Group stimuleren we ondernemerschap in alle functies. Vier karaktereigenschappen zijn daarin essentieel: pro-activiteit, verantwoordelijkheid, initiatief en resultaatgerichtheid. Onze medewerkers werken met commitment, lef en oog voor de toekomst. Wij streven altijd naar het beste resultaat, voor onszelf en voor onze klanten.

Winnaarsmentaliteit

De absolute wil om te winnen, die zit van binnen. Wij geloven in Product Leadership en om voorop te blijven lopen moet je keihard werken, goed luisteren en oplossingsgericht denken. Deze overtuiging stelt ons in staat om te innoveren en om superieure producten te blijven maken. Wij zijn trots op Christiaens Group en onze positie als marktleider.

Daadkracht

Wij mikken hoog maar blijven altijd met beide benen op de grond. We zijn een familiebedrijf dat wereldwijd acteert, maar de Limburgse nuchterheid zit nog altijd in ons bloed. Wij werken resultaatgericht en stoppen pas als onze klanten 100% tevreden zijn. Anderen praten, wij doen.

Passie voor techniek

Techniek zit in onze genen. Onze medewerkers hebben passie voor techniek en willen het eindproduct - waar ze elke dag aan bijdragen - ook kunnen zien. Met onze eigen engineering, productie en assemblage houden we het volledige productontwikkelingsproces in eigen huis. We bedenken, creëren, distribueren en implementeren over de hele wereld.

Bij onze klanten - uit verschillende culturen over de hele wereld – hebben wij een goede reputatie. Zij weten dat ze van ons op aankunnen. Ze verwachten niet dat wij in pak komen om te praten over ‘uitdagingen’, ze kennen onze medewerkers als mensen die de handen uit de mouwen steken en problemen ook écht oplossen. Hier zijn we trots op.


Onze andere vacatures

Ook onze andere vacatures bekijken? Hieronder een overzicht van de vacatures die momenteel verder beschikbaar zijn:Is ondernemerschap, winnaarsmentaliteit, daadkracht jou op het lijf geschreven? En heb jij passie voor techniek? Dan maken wij graag kennis met jou.