Service Engineer Besturingstechniek

Omschrijving

Functie

Als Service Engineer op de afdeling Service & Spare Parts ben je belast met besturingstechnische servicevragen van onze internationale klanten. Je geeft telefonisch advies aan klanten en zoekt naar passende oplossingen. Je zet klantvragen om naar orders, verzorgt verzenddocumenten en zet de onderdelen klaar om verzonden te worden. Je hebt overleg met en stemt onderhouds- en storingsvragen af met de monteurs in de werkplaats. Naast de interne werkzaamheden zul je zelf ook service en onderhoudswerkzaamheden (storingen) verrichten aan machines en installaties op locatie bij klant (Europa/Internationaal) in de verhouding 50/50%.

 

Extra informatie
Wij bieden jou een veelzijdige en afwisselende baan in een snel groeiende, internationale organisatie. In het centrum van de internationale champignon business, zijn wij met onze producten marktleider en daarmee een aantrekkelijke en uitdagende werkgever. Je komt hier werken in een financieel gezond bedrijf met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij zien graag dat onze medewerkers meegroeien in de organisatie en bieden daarom voldoende ontwikkelingsmogelijkheden. Deze vacature is ingeschaald in functiegroep 7 - 9 (conform CAO Metaal en Techniek).

 

Interesse?

We zouden het leuk vinden als we jouw interesse hebben gewekt. Dus wil je onze organisatie leren kennen om misschien wel onze nieuwe collega te worden?

 

Paul Bruynen is de recruiter en verantwoordelijk voor deze vacature. Voor aanvullende vragen kun je contact met haar opnemen op het telefoonnummer : 077 - 399 95 00.

Vereisten

  • MBO+ werk- en denkniveau (mechatronica, besturingstechniek, elektrotechniek) met minimaal 2 jaar werkervaring op het gebied van serviceverlening en onderhoud
  • Praktische kennis van machinebouw (mechanisch) en hydrauliek is een pre
  • Ervaring met het onafhankelijk werken op locatie in het buitenland
  • We verwachten dat je creatief en oplossingsgericht bent, initiatief neemt en efficiënt en pragmatisch werkt
  • Flexibele instelling en bereidheid om zowel internationaal als buiten de reguliere werktijden (inclusief reistijd) werkzaam te zijn
  • Je straalt betrokkenheid en enthousiasme uit
  • Beheersing van de Nederlandse én Engelse taal in woord en geschrift.