Pre Engineer Elektrotechniek

Omschrijving

Werken bij Christiaens Group betekent werken bij een wereldwijde leider in de agribusiness. Wij realiseren projecten van A tot Z voor de champignonteelt en composteringsmarkt op gebied van machinebouwelektrotechniekinstallatietechniek en bouw. Van ontwerp en productie in eigen huis, tot levering, assemblage en installatie bij onze klanten op vijf continenten.


Functie: Pre Engineer Elektrotechniek

In de functie van pre engineer elektro maak je tekeningen van elektrische lay-outs van gebouwen en schakelkasten voor klimaatinstallaties en machines ten behoeve van projecten op het gebied van champignonteelt, compostering  en afvalverwerking. Tevens zorg je ervoor dat de standaarden voor de lay-outs door de sales afdeling gebruikt kunnen worden.

Onze medewerkers staan bekend als mensen die de handen uit de mouwen steken en problemen ook écht oplossen. Hier zijn we trots op.

Edwin van Rensch - Manager Operations, Construction & Technical Installations

Je voert overleg met (pre-) engineers, verkoop, hoofd afdeling en projectteams en je bent verantwoordelijk voor het maken van lay-outs, productie-, as built- en revisietekeningen. Daarnaast stuur je onze engineers aan om te borgen dat wat er verkocht is, ook daadwerkelijk geleverd wordt. Verder zorg je voor het accuraat beheer van het technisch dossier en verwerk je verbetervoorstellen.Wat bieden wij?

We zijn een familiebedrijf dat wereldwijd acteert, maar de Limburgse nuchterheid zit nog altijd in ons bloed. Wij bieden jou een veelzijdige en afwisselende loopbaan in een snel groeiende, internationale organisatie met het hoofdkantoor in Horst, Witveldweg 104-106, 5961 ND, te Limburg. Hét centrum van de internationale champignonbusiness. 

 

Wij zijn marktleider en daarmee een aantrekkelijke en uitdagende werkgever. Je komt hier werken in een financieel gezond bedrijf met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij zien graag dat onze medewerkers meegroeien in de organisatie en bieden daarom voldoende ontwikkelingsmogelijkheden. Wij bieden:

 

 • Een loopbaan waarin je kunt doen waarvoor je bent opgeleid: elektrotechniek
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Uitdaging en afwisseling in werkzaamheden
 • Werken met korte lijnen en weinig hiërarchie
 • Werken in de agribusiness
 • Productie in eigen huis
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de cao Metaal & Techniek (functiegroep 6-7) met een goede pensioensregeling

Vereisten

 • Je beschikt over een afgeronde mbo opleiding elektrotechniek; hbo starters mogen ook reageren als je hierna wilt doorgroeien naar engineer
 • Je hebt praktische ervaring met Autocad, 2-5 jaar
 • Je beheerst de Nederlandse én Engelse taal in woord en geschrift
 • Praktijkervaring op het gebied van elektrotechniek is een pre
 • Je werkt gestructureerd, houdt het overzicht en je bent pragmatisch ingesteld
 • Je past bij de kernwaarden ondernemerschapwinnaarsmentaliteitdaadkracht en passie voor techniek van Christiaens Group

Wij vinden persoonlijkheid net zo belangrijk als diploma's en ervaring, dus als jij niet helemaal voldoet aan bovenstaande vereisten maar denkt dat jij het wel in je hebt om voor Christiaens Group te werken, neem dan gerust contact op. Wij maken graag kennis met jou.


Interesse? 

Paul Bruynen is de manager HR & Recruitment van Christiaens Group en jouw contactpersoon voor deze vacature. Voor aanvullende vragen kun je altijd contact met hem opnemen via: 077 - 399 9500. Uiteraard kun je ook je interesse kenbaar maken door op 'Reageer op deze vacature' te klikken.


Waar staan wij voor?

Ondernemerschap

Bij Christiaens Group stimuleren we ondernemerschap in alle functies. Vier karaktereigenschappen zijn daarin essentieel: pro-activiteit, verantwoordelijkheid, initiatief en resultaatgerichtheid. Onze medewerkers werken met commitment, lef en oog voor de toekomst. Wij streven altijd naar het beste resultaat, voor onszelf en voor onze klanten.

 

Winnaarsmentaliteit

De absolute wil om te winnen, die zit van binnen. Wij geloven in Product Leadership en om voorop te blijven lopen moet je keihard werken, goed luisteren en oplossingsgericht denken. Deze overtuiging stelt ons in staat om te innoveren en om superieure producten te blijven maken. Wij zijn trots op Christiaens Group en onze positie als marktleider.

 

Daadkracht

Wij mikken hoog maar blijven altijd met beide benen op de grond. We zijn een familiebedrijf dat wereldwijd acteert, maar de Limburgse nuchterheid zit nog altijd in ons bloed. Wij werken resultaatgericht en stoppen pas als onze klanten 100% tevreden zijn. Anderen praten, wij doen.

 

Passie voor techniek

Techniek zit in onze genen. Onze medewerkers hebben passie voor techniek en willen het eindproduct - waar ze elke dag aan bijdragen - ook kunnen zien. Met onze eigen engineering, productie en assemblage houden we het volledige productontwikkelingsproces in eigen huis. We bedenken, creëren, distribueren en implementeren over de hele wereld.

 

Bij onze klanten - uit verschillende culturen over de hele wereld – hebben wij een goede reputatie. Zij weten dat ze van ons op aankunnen. Ze verwachten niet dat wij in pak komen om te praten over ‘uitdagingen’, ze kennen onze medewerkers als mensen die de handen uit de mouwen steken en problemen ook écht oplossen. Hier zijn we trots op. 


Onze andere vacatures

Ook onze andere vacatures bekijken? Hieronder een overzicht van de vacatures die momenteel verder beschikbaar zijn:


Is ondernemerschap, winnaarsmentaliteit, daadkracht jou op het lijf geschreven? En heb jij passie voor techniek? Dan maken wij graag kennis met jou!