Pre Engineer Elektrotechniek

Omschrijving

In deze functie maak je tekeningen van elektrische lay-outs van gebouwen en schakelkasten voor klimaatinstallaties en machines ten behoeve van projecten op het gebied van champignonteelt, compostering  en afvalverwerking. Tevens zorg je ervoor dat de standaarden voor de lay-outs door afdeling sales gebruikt kunnen worden (waarborgen).

Je voert overleg met (pre-) engineers, verkoop, hoofd afdeling en projectteam en bent verantwoordelijk voor het maken van lay-outs, productie-, as built- en revisietekeningen. Daarnaast stuur je de engineers aan om te borgen dat wat er verkocht is, ook daadwerkelijk geleverd wordt. Verder zorg je voor het accuraat beheer van het technisch dossier en verwerk je verbetervoorstellen.


Werken bij Christiaens Group betekent werken bij een wereldwijde leider in de champignonteelt en composteringsmarkt.  Wij realiseren turnkey projecten van A tot Z, van machines tot gebouwen en technische installaties. Van ontwerp, productie en assemblage in eigen huis, tot levering en installatie bij onze klanten op vijf continenten.

Vereisten

 • Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding elektrotechniek 
 • Je hebt praktische ervaring met Autocad.
 • Je beheerst de Engelse taal in woord en geschrift. 
 • Praktijkervaring op het gebied van elektrotechniek is een pre.
 • Je werkt gestructureerd, houdt het overzicht en je bent pragmatisch ingesteld.
 • Je past bij de kernwaarden ondernemerschapwinnaarsmentaliteitdaadkracht en passie voor techniek van Christiaens Group.


Wat bieden wij?

We zijn een familiebedrijf dat wereldwijd acteert, maar de Limburgse nuchterheid zit nog altijd in ons bloed. Wij bieden jou een veelzijdige en afwisselende loopbaan in een snel groeiende, internationale organisatie met het hoofdkantoor in Horst, Limburg. Hét centrum van de internationale champignonbusiness. 

Wij zijn marktleider en daarmee een aantrekkelijke en uitdagende werkgever. Je komt hier werken in een financieel gezond bedrijf met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij zien graag dat onze medewerkers meegroeien in de organisatie en bieden daarom voldoende ontwikkelingsmogelijkheden. Wij bieden:

 • Een loopbaan waarin je kunt doen waarvoor je bent opgeleid: engineering
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Uitdaging en afwisseling
 • Werken met korte lijnen en weinig hiërarchie
 • Werken in de machinebouw en agrobusiness
 • Productie in eigen huis
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden


Waar staan wij voor?

Ondernemerschap

Bij Christiaens Group stimuleren we ondernemerschap in alle functies. Vier karaktereigenschappen zijn daarin essentieel: pro-activiteit, verantwoordelijkheid, initiatief en resultaatgerichtheid. Onze medewerkers werken met commitment, lef en oog voor de toekomst. Wij streven altijd naar het beste resultaat, voor onszelf en voor onze klanten.

Winnaarsmentaliteit

De absolute wil om te winnen, die zit van binnen. Wij geloven in Product Leadership en om voorop te blijven lopen moet je keihard werken, goed luisteren en oplossingsgericht denken. Deze overtuiging stelt ons in staat om te innoveren en om superieure producten te blijven maken. Wij zijn trots op Christiaens Group en onze positie als marktleider.

Daadkracht

Wij mikken hoog maar blijven altijd met beide benen op de grond. We zijn een familiebedrijf dat wereldwijd acteert, maar de Limburgse nuchterheid zit nog altijd in ons bloed. Wij werken resultaatgericht en stoppen pas als onze klanten 100% tevreden zijn. Anderen praten, wij doen.

Passie voor techniek

Techniek zit in onze genen. Onze medewerkers hebben passie voor techniek en willen het eindproduct - waar ze elke dag aan bijdragen - ook kunnen zien. Met onze eigen engineering, productie en assemblage houden we het volledige productontwikkelingsproces in eigen huis. We bedenken, creëren, distribueren en implementeren over de hele wereld.

Bij onze klanten - uit verschillende culturen over de hele wereld – hebben wij een goede reputatie. Zij weten dat ze van ons op aankunnen. Ze verwachten niet dat wij in pak komen om te praten over ‘uitdagingen’, ze kennen onze medewerkers als mensen die de handen uit de mouwen steken en problemen ook écht oplossen. Hier zijn we trots op. 


Is ondernemerschap, winnaarsmentaliteit, daadkracht jou op het lijf geschreven?  En heb jij passie voor techniek? Dan maken wij graag kennis met jou!


Interesse?

Paul Bruynen is manager HR- en recruitment van Christiaens Group en jouw contactpersoon voor deze vacature. Voor aanvullende vragen kun je altijd contact met hem opnemen via: 077 - 399 9500. Uiteraard kun je ook je interesse kenbaar maken door op 'Reageer op deze vacature' te klikken.