Monteur Machinebouw

Functieomschrijving

Als monteur machinebouw leer je hier pas echt het vak kennen!


Christiaens Group is een organisatie die wereldwijd turnkey projecten realiseert in de champignonteelt en de composteringsmarkt. In Horst (L), het centrum van de internationale champignon business, zijn wij met onze producten marktleider en daarmee een aantrekkelijke en uitdagende werkgever voor de regio alsook daarbuiten. En dat geldt zeker voor onze groene machines! Want bijna elke champignon in de wereld komt in aanraking met onze machines. Dat zegt genoeg. 


In de functie van monteur machinebouw ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig en vanaf werktekening voorbewerken en samenstellen c.q assembleren van machines. Jij past jouw technische mechanische kennis toe op het gebied van machinebouw, waarbij kennis van hydrauliek een pre is. Indien je ook ervaring en/of kennis hebt van elektro/besturingstechniek is dat meegenomen.  En heb je dat nog niet dan zorgen wij ervoor dat jij middels diverse interne een externe cursussen c.q. trainingen een allround monteur wordt. Als monteur zul je naast de montagewerkzaamheden uiteraard ook constructiebank- en laswerkzaamheden uitvoeren middels MIG/MAG, veelal om bepaalde onderdelen te bevestigen of passend te maken. En wanneer de machine zo goed als klaar is om afgeleverd te worden ben je betrokken bij het juist afstellen en testen van de machine.

Als allround monteur (in opleiding) leiden we je op tot meewerkend voorman, waarbij je een team van 3 à 4 monteurs gaat aansturen, als vanzelfsprekend ook gewoon meewerkt, storingen opspoort en analyseert, de planning en levertijd bewaakt en uiteraard ook meedenkt over verbeteringen en aanpassingen. Dat kan ook betrekking hebben R&D en prototypebouw.


"Wij stropen de mouwen op en lossen problemen op! Dat is hoe de klanten ons kennen.

We hebben alles in huis zodat we garant kunnen staan voor de kwaliteit van onze producten".


klik op brand movie Christiaens Group voor een impressie van ons bedrijf

Functievereisten

  • Je bent in het bezit van min. een MBO diploma niveau 3 richting; werktuigbouwkunde, constructiebankwerken (mechanisch) of vergelijkbaar.
  • Kennis en ervaring van elektro (besturingstechniek/mechatronica) en hydrauliek is absoluut een pre, geen vereiste. 
  • Je hebt ervaring met het bouwen van complete machines, zoals meng- en dosseerunits, bakken, transportbanden/systemen, material handling systemen en installaties. Zeg maar de grove machinebouw, vergelijkbaar met landbouwmechanisatie.
  • Je hebt ruime ervaring met lassen en beschikt bij voorkeur over het lascertificaat MIG/MAG niv. 3.
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift én de Engelse taal sowieso in woord.
  • Je bent praktisch ingesteld, toont initiatief, ondernemerschap en daadkracht.


Wat bieden wij jou?

Dagelijks moeten wij het verschil maken om bij onze klanten topkwaliteit te leveren. Dat vragen wij van al onze medewerkers. Dus ook van jou als monteur. Om jou hierin te voorzien en te ondersteunen bieden wij jou:

- een persoonlijk ontwikkelplan (POP)

- een team van ervaren en jonge mensen met de nodige diversiteit

- een groeiend (familie)bedrijf dat inmiddels meer dan 100 medewerkers telt

- een financieel gezond bedrijf

- een bedrijf dat al jaren achter elkaar in de top 4 staat van de Nederlandse Maakindustrie

- CAO Metaal en Techniek (metaalbewerkingsbedrijd, kleinmetaal)

- 25 vakantiedagen en 13 ADV

- HR cyclus met bonusregeling bij goed presteren

- een uitstekend pensioen bij PMT


kopvuller
Interesse?

Paul Bruynen is de manager HR & Recruitment van Christiaens Group en jouw contactpersoon voor deze vacature. Voor aanvullende vragen kun je altijd contact met hem opnemen via: 077 - 399 9500. Uiteraard kun je ook je interesse kenbaar maken door op 'Reageer op deze vacature' te klikken.