Overslaan naar content

Welkom bij Christiaens Group

Kom jij bij ons werken?

Vacatures

Kom jij bij ons werken?

Hieronder staan onze vacatures. Mocht je interesse hebben om bij ons te komen werken, maar jouw vacature staat er niet bij, dan kun je een open sollicitatie versturen naar ons hrm-mailadres. Ook wanneer je op zoek bent naar een stageplek, afstudeerstage of voor een BBL werk-leertraject.

Christiaens Group

Werken bij een wereldwijde speler

Werken bij Christiaens Group betekent werken bij een wereldwijde marktleider in de agribusiness. Wij realiseren projecten van A tot Z voor de champignon-, composterings- en myceliummarkt op het gebied van machinebouw, elektrotechniek, installatietechniek en bouw.  Van ontwerp en productie in eigen huis, tot levering, assemblage en installatie bij onze klanten op vijf continenten. 

We zijn continu op zoek naar manieren om meerwaarde te creëren uit organische reststromen. Wij zetten onze passie en kennis van organisch composteren om in slimme producten en innovatieve oplossingen. Oplossingen die niet alleen het rendement verhogen voor onze klanten, maar ook bijdragen aan een duurzame voedselvoorziening.

Wil je een indruk te krijgen van ons mooie bedrijf?

Volg ons dan op:

Facebook  LinkedIn

Onze bedrijfsfilm

Waar staan wij voor?

Onze kernwaarden

✔ Passie voor techniek

Techniek zit in onze genen. Onze medewerkers hebben passie voor techniek en willen het eindproduct - waar ze elke dag aan bijdragen - ook kunnen zien. Met onze eigen engineering, productie en assemblage houden we het volledige productontwikkelingsproces in eigen huis. We bedenken, creëren, distribueren en implementeren over de hele wereld.

✔ Ondernemerschap

Bij Christiaens Group stimuleren we ondernemerschap in alle functies. Vier karaktereigenschappen zijn daarin essentieel: pro-activiteit, verantwoordelijkheid, initiatief en resultaatgerichtheid. Onze medewerkers werken met commitment, lef en oog voor de toekomst. Wij streven altijd naar het beste resultaat, voor onszelf en voor onze klanten.

✔ Winnaarsmentaliteit

De absolute wil om te winnen, die zit van binnen. Wij geloven in Product Leadership en om voorop te blijven lopen moet je keihard werken, goed luisteren en oplossingsgericht denken. Deze overtuiging stelt ons in staat om te innoveren en om superieure producten te blijven maken. Wij zijn trots op Christiaens Group en onze positie als marktleider.

✔ Daadkracht

Wij mikken hoog maar blijven altijd met beide benen op de grond. We zijn een familiebedrijf dat wereldwijd acteert, maar de Limburgse nuchterheid zit nog altijd in ons bloed. Wij werken resultaatgericht en stoppen pas als onze klanten 100% tevreden zijn. Anderen praten, wij doen.

Werken bij Christiaens Group

Wat vinden wij belangrijk?

Christiaens Group groeit en wij verwachten dat jij met ons mee wilt groeien. Wij laten je zoveel mogelijk in je eigen kracht werken. Als jij doet waar je goed in bent, heb jij plezier in je werk en voeg je voor ons de meeste waarde toe.

Onze werkzaamheden zijn over twee divisies verdeeld in vier disciplines: bouw & installatietechniek (construction & technical installations) en machines & elektro (machines & controls). Wij bieden je afwisselende en uitdagende werkzaamheden binnen jouw expertise. Van engineering en productie, tot levering, assemblage, installatie en service. Wij houden alles in eigen huis, zodat we ook garant kunnen staan voor de kwaliteit van onze producten.

Bij onze klanten - uit verschillende culturen over de hele wereld – hebben wij een goede reputatie. Zij weten dat ze van ons op aan kunnen. Ze verwachten niet dat wij in pak komen om te praten over ‘uitdagingen’, ze kennen onze medewerkers als mensen die de handen uit de mouwen steken en problemen ook écht oplossen. Hier zijn we trots op.

Heb jij passie voor techniek? En is ondernemerschap, winnaarsmentaliteit en daadkracht jou op het lijf geschreven?

Wij verwelkomen je graag in ons team!

Impressie van werkzaamheden en sfeer

Projecten op vijf continenten

Verover jij met ons de rest van de wereld?

Christiaens Group is een technisch, internationaal opererend bedrijf met het hoofdkantoor in Horst, Limburg. Hét centrum van de internationale champignonbusiness. Wij horen bij de beste maakindustrie-bedrijven van Nederland en we hebben de ambitie om onze positie in de top te continueren.

Wil je graag nog meer informatie over ons bedrijf? 

Ga dan hier naar christiaensgroup.com

Projecten wereldwijd

Wat hebben wij jou te bieden?

We zijn een familiebedrijf dat wereldwijd acteert, maar de Limburgse nuchterheid zit nog altijd in ons bloed. Wij bieden jou een veelzijdige en afwisselende loopbaan in een groeiende, internationale organisatie met het hoofdkantoor in Horst, Limburg. Hét centrum van de internationale champignonbusiness. 

Wij zijn marktleider en daarmee een aantrekkelijke en uitdagende werkgever.

Wat kun je van ons verwachten als je bij ons in dienst treedt?

  • We zijn internationaal (op 5 continenten actief) markt- én productleider in de champignon- en composteringsmarkt. We bedenken, creëren, distribueren en implementeren over de hele wereld

  • Je komt werken in een financieel gezond bedrijf

  • We behoren al jaren tot de top 4 van de Nederlandse Maakindustrie

  • Je volgt een loopbaan waarin je kunt doen waarvoor je bent opgeleid

  • Wij zien graag dat onze medewerkers meegroeien in de organisatie en bieden daarom voldoende ontwikkelingsmogelijkheden (werken aan je persoonlijke ontwikkeling (POP). We vinden persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk; dus ook samen met jouw leidinggevende kijken we waar jij je nog verder in kunt ontwikkelen en bieden wij jouw trainingen/cursussen/opleidingen aan

  • Je gaat deelnemen aan de jaarlijkse HR cyclus; samen met jouw leidinggevende stel jij aan het begin van het jaar je doelen op, wat je wilt bereiken (zowel resultaat/output als op competentieniveau), worden deze tussentijds bijgesteld indien nodig (functioneringsgesprek) en op eind van het jaar komt de beoordeling; afhankelijk van wat je bereikt hebt en jouw score kun je in aanmerking komen voor een bonus

  • We denken dat iedereen met de juiste inzet, mentaliteit, drive en enthousiasme een waardevolle bijdrage kan zijn voor ons bedrijf; niet alleen operationeel, maar ook kunnen meedenken in verbeteringstrajecten en projectgroepen

  • Je krijgt voldoende uitdaging en afwisseling in werkzaamheden

  • Ondernemende collega's met passie voor techniek

  • Werken in de agribusiness bij een bedrijf met korte lijnen en weinig hiërarchie

  • We hebben productie in eigen huis; je ziet wat we hebben gemaakt en jij maakt daar deel van uit! Met onze eigen engineering, productie en assemblage houden we het volledige productontwikkelingsproces in eigen huis

  • Een bedrijf met een eigen personeelsvereniging (PV), die regelmatig activiteiten organiseert (paintball, golf, bowlen, karten, foodtrucks...)

  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de cao Metaal & Techniek (kleinmetaal)

  • We hebben een goede pensioensregeling aangesloten bij PMT

  • 25 vakantiedagen  + 13 ADV dagen

  • Je krijgt collectiviteitskorting op ziektekostenverzekering bij CZ of VGZ

  • Onze kernwaarden zijn: ondernemerschap, winnaarsmentaliteit, daadkracht en passie voor techniek

  • Onze cultuur wordt gekenmerkt door de volgende eigenschappen: Limburgse nuchterheid, handen uit de mouwen steken, samen de schouders eronder zetten en de klus klaren, verantwoordelijkheid nemen, saamhorigheid, laten zien dat we de beste zijn, oplossingsgericht werken, pas stoppen als onze klanten 100% tevreden zijn, anderen praten, wij doen.

Contact

Adres:

Witveldweg 104-106

5961 ND, Horst

Nederland

Telefoonnummer: +31 (0)77 - 399 95 00

E-mail: klik hier

Je kunt ons ook vinden op Google Maps via deze link.

AVG (GDPR)

In het kader van de AVG (GDPR), welke per 25 mei 2018 in werking is getreden, informeren wij u het navolgende:

Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons heeft verstrekt en eventueel nog zult verstrekken, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Een kopie van onze privacyverklaring treft u in deze bijlage aan.